Två månader i Sydafrika och Madacascar

Jag har dammat av mitt Instagram konto, skaffar Twitter och köpt mig 1TB hårddisk. Så ni som vill följa mig när jag är i Sydafrika och på Madagaskar, kommer jag i mån om lust, energi och Wifi hålla er uppdaterade via Twitter och Instagram.
De ”riktiga” bilderna åker med hem i hårddisken, redigeras och läggs upp på min hemsida i omgånger.

Men om jag skulle vara sugen på att ”resedagboka” mer under min resa så kanske det kommer några blogginlägg på min hemsida också.

(har ni konstiga Instagram namn och får avslag på följar-förfrågan så säg bara vad du heter så skall jag acceptera dig).

En tanke på “Två månader i Sydafrika och Madacascar

  1. Hoppas det blir det bäst mest intressantaste livs resa och att det blir bara den första av flera sådana stipendie matrial insamlings projekt arbete. Tummen upp, i allt tänk 2 ggr- annas gå frimodigt och sök vishet till varje ny steg- och känn av inuti dig varje sak och träff om det känns frid haka på vid olika nya små destination. ha en bra fin kul resa, spec du och omsorg om dig själv och ditt arbete som står alla dagar i FOKUS: ringde du hem?

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s