Fräscht och nytt!

Så är det… Nu har jag gjort om min blogg lite, gäller att förnya när det gamla börjar ruttna.
Det som är nytt är att mina sidor med bilder ligger nu till höger istället för till vänster, MEN, dom ligger även högst upp på sidan, vilket jag tycker är snyggt. Jag kommer nog att fortsätta att skriva lika lite uppdateringar som förr, men det viktigaste är ju ändå att ni ser bilder på saker jag gjort.
Redan nu ligger det nya bilder under Steneby 2011 och tavlor och skisser!
Enjoy!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s