Tjohej mina fina besökare!

Ibland brukar jag fundera över vilka det egentligen är som brukar kolla min blogg, man blir ju nyfiken =)
I går hade jag 60 besökare, det var inte rekord, men inte långt ifrån=) Vilka är dessa 60 besökare?? 😀
Skriv gärna en rad om du är en trogen besökare och vågar erkänna det!

Jag tänkte berätta lite för er vad jag pysslar med nuförtiden. Jag går på världens bästa förberedande konstskola, då kan man undra varför gick jag inte här förra året redan… Nä, för det var ingen som berättade för mig om Stenebyskolan, varför??

Just nu håller jag på med tre ansökningar, Järn & Stål, som ligger på denna fantastiska plats där jag finns nu =), och så söker jag Modedesign i Borås, igen!! Fråga mig om jag är förvirrad och du kommer att få ett enkelt svar. Skulle jag nu lyckas komma in på båda dessa skolorna så får jag ta detta beslut då..
Just de, jag sa ju att jag sökte tre skolor, men den tredje är hemlig. =)
Ansökningarna skall vara inne nästa fredag iaf, lever på snus och folköl för att hålla mig vid liv, jaja, jag berättar i början av sommaren hur det gick!
Fortsätt att besöka mig =)
Kram på er!!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s