Plugga ett tag till, för det är jag värld=)

Om alla inte redan visste det så har jag lagt modedesign på hyllan för en oviss framtid. Till hösten ska jag plugga på Steneby med inriktning metallhantverk och smide. Jag har upptäckt den fantastiska plåten och det hårda järnet. Så för ett tag lägger jag nu alla järn i elden=)

2 tankar om “Plugga ett tag till, för det är jag värld=)

  1. Åh kul, får man fråga vem?
    Och så vill jag veta vem du är:S kan inte komma på=) sorry… tack så mycket!!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s